Riley van Drongelen

Riley van Drongelen

Junior Accountmanager

Sinds enige tijd werk ik als accountmanager bij Sharp Business Point Flevoland. Het adviseren van klanten is iets waar mijn interesse altijd gelegen heeft. Ook in mijn vorige functies was dit mijn verantwoordelijkheid. In mijn rol als accountmanager hou ik mij voornamelijk bezig met het adviseren van klanten op het gebied van documentprocessen. Samen met mijn klanten en relaties heb ik als doel dit zo efficiënt mogelijk in te richten.

  Meer over mij:

  In mijn privé tijd ben ik vaak te vinden bij mijn vrienden en familie. Meestal houd dat in een goede voetbalwedstrijd kijken of een drankje in de stad. Zowel privé als in mijn werk ben ik nieuwsgierig aangelegd. Ik probeer dan ook altijd te zoeken naar die ene oplossing waar een andere adviseur nog niet aan gedacht heeft.

  Een tevreden klant die mij refereert aan een relatie om ook daar een voorstel te doen is wat mij betreft altijd het grootste compliment wat ik kan krijgen. Ik kom ook graag met u kennismaken en nog meer over mijzelf en onze oplossingen vertellen!

  Wilt u graag dat ik contact met u opneem? Laat het ons weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Sharp Business Point Flevoland

  Wie zijn wij?

  Met een vast aanspreekpunten en bekende gezichten, die u ook elders tegenkomt in Flevoland en omstreken, bieden wij u betrouwbare kwaliteit vanuit een sterk merk met een persoonlijke benadering. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over onze aanpak en uiteraard staat er bij ons ook een kop koffie voor u klaar.