MVO

MVO

“Onze initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) dienen allemaal bij te dragen aan het hebben van een duurzame relatie met onze medewerkers, klanten, consumenten en omgeving. MVO is geen momentopname, maar een continu streven binnen Sharp Business Point Flevoland. Wij tonen en voelen ons verantwoordelijkheid en geven graag op deze manier het toekomstbestendig ondernemen verder vorm.”

  Playing for succes

  Op verzoek van Almere City FC ben ik in contact gekomen met de Stichting Playing for Succes. Almere City is elke vrijdag gastheer voor een groep leerlingen van het ROC uit Almere. Vanuit “ervaringsgericht leren” volgen deze leerlingen een lesprogramma in en rondom het Yanmar Stadion.

  JINC

  Sinds een aantal jaar zet ik mij in voor de organisatie JINC. Deze organisatie ze zich in voor kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkeloosheid en weinig rolmodellen. Kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar maken via het JINC programma kennis met allerlei beroepen om op die manier te ontdekken welk werk bij hun talenten past.

  Een lokale ondernemer

  Met internationale krachten

  Een aantal jaar geleden besloot Sharp Electronics Benelux om service en advies prominenter te maken om haar oplossingen te promoten. Immers, kopieermachines (multifunctionals), software oplossingen voor digitaal archiveren en presentatieschermen worden door meerdere merken geleverd. Om toch een klant op de juiste manier te bedienen en een oplossing op maat te bieden, zijn korte lijnen enorm belangrijk om je te onderscheiden van alle andere aanbieders.