Elin Blaauw

Elin Blaauw

Office Manager SBP Flevoland

Na 15 jaar in de Retail te hebben gewerkt kreeg ik de kans om voor Sharp Business Point Flevoland te gaan werken als Office Manager. Afwisselende taken waarbij de klant maar ook collega’s voor mij op nummer 1 staan. Ik vind het erg leuk om met zoveel verschillende klanten en relaties in aanraking te komen. Daarnaast is het fijn om ervoor te zorgen dat alles op kantoor op rolletjes loopt.

  Meer over mij:

  Ik ben trotse moeder van Moos en heb graag mijn familie om mij heen. In mijn vrije tijd bezoek ik regelmatig een leuk festival, pak een terrasje en hecht veel waarde aan vriendschappen. Op kantoor is een fijne groep collega’s erg belangrijk voor mij. Dat je op elkaar kunt bouwen en samen het allerbeste wil voor de klant en voor elkaar. Elke dag brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee!

  Mocht u naar ons kantoor bellen, dan is er een grote kans dat u mij aan de lijn krijgt! Tot horens of tot ziens op kantoor bij ons aan de Katernstraat!

  Wilt u graag dat ik contact met u opneem? Laat het ons weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Sharp Business Point Flevoland

  Wie zijn wij?

  Met een vast aanspreekpunten en bekende gezichten, die u ook elders tegenkomt in Flevoland en omstreken, bieden wij u betrouwbare kwaliteit vanuit een sterk merk met een persoonlijke benadering. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over onze aanpak en uiteraard staat er bij ons ook een kop koffie voor u klaar.