Jeroen Heere

Jeroen Heere

Service Engineer SBP Flevoland

Bij Sharp Business Point Flevoland ben ik werkzaam in de functie van Service Engineer. Samen met mijn collega Marcel zorgen wij voor het onderhoud en de service van de multifunctionals. Wij komen bij u langs als er een storing is en zullen er alles aan doen om uw documentsysteem weer naar behoren te laten draaien.

  Meer over mij:

  In mijn vrije tijd kijk en speel ik graag voetbal- en tenniswedstrijden en breng ik het liefst tijd door met mijn gezin. Ik heb jarenlange ervaring als monteur op het gebied van warmtewisselaars van scheepsmotoren.

  Maar in 2021 heb ik het roer omgegooid en ben ik gestart bij SBP Flevoland. Ook ben ik actief als vrijwilliger bij Almere City FC waar u mij elke wedstrijd kunt vinden.

  Wilt u graag dat ik contact met u opneem? Laat het ons weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Sharp Business Point Flevoland

  Wie zijn wij?

  Met een vast aanspreekpunten en bekende gezichten, die u ook elders tegenkomt in Flevoland en omstreken, bieden wij u betrouwbare kwaliteit vanuit een sterk merk met een persoonlijke benadering. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over onze aanpak en uiteraard staat er bij ons ook een kop koffie voor u klaar.