Celine van Unen

Celine van Unen

Office Manager SBP Flevoland

Mijn naam is Celine van Unen en ik ben werkzaam in de functie van Office Manager bij Sharp Business Point Flevoland. Als u contact met ons opneemt dan is de kans groot dat ik u te woord zal staan. Samen met mijn collega Elin zorgen wij voor alle office gerelateerde werkzaamheden op kantoor. Het klantcontact, de afwisselende taken en het ondersteunen van de directeur en het salesteam zijn voor mij belangrijke elementen en zorgen voor veel plezier in deze baan!

  Meer over mij:

  Samen met mijn gezin woon ik in Almere. Zodra de lente begint krijg ik direct zin om het terras op te gaan of de barbecue aan te steken. Ik ben absoluut een gezelligheidsmens en ga ook graag op stap met vriendinnen. Ik kan enorm genieten van spontane acties en op de werkvloer ben ik “bijna” altijd een vrolijke noot.

  Bij Sharp Flevoland werken we in een team met jonge, enthousiaste collega’s en we hebben allemaal hetzelfde doel. We willen onze klanten en relaties bedienen met een lach en staan open voor feedback en een goed gesprek. In ons prachtige kantoor aan de Katernstraat 21 staat de koffie of thee altijd klaar en samen maken we het verschil!

  Wilt u graag dat ik contact met u opneem? Laat het ons weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Sharp Business Point Flevoland

  Wie zijn wij?

  Met een vast aanspreekpunten en bekende gezichten, die u ook elders tegenkomt in Flevoland en omstreken, bieden wij u betrouwbare kwaliteit vanuit een sterk merk met een persoonlijke benadering. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over onze aanpak en uiteraard staat er bij ons ook een kop koffie voor u klaar.