MVO Playing for succes

MVO Playing for succes

Kinderen helpen ontwikkelen

Op verzoek van Almere City FC ben ik in contact gekomen met de Stichting Playing for Succes. Almere City is elke vrijdag gastheer voor een groep leerlingen van het ROC uit Almere. Vanuit “ervaringsgericht leren” volgen deze leerlingen een lesprogramma in en rondom het Yanmar Stadion. Elk kwartaal krijgt een nieuwe groep leerlingen de kans om ervaringen op te doen in deze inspirerende omgeving. Onderdeel van dit programma is een gastles van een ondernemer die verbonden is aan de club. Met liefde verzorg ik elk kwartaal een les waarin ik vertel waar ik vandaan kom en welke hordes ik heb moeten nemen als mens en ondernemer.

De beloning zit hier in de glinstering in de ogen van deze jongeren na mijn verhaal. Het kan dus gewoon; vanuit een kansarme positie knokken naar een kansrijkere positie.

Dankbaar ben ik als er één leerling geïnspireerd raakt door mijn verhaal en zelf gaat geloven in zijn of haar mogelijkheden. Ik hoop oprecht dat ik mij nog lang mag inzetten voor deze organisatie en leerlingen.