Aziz El-Morabit

Aziz El-Morabit

Directeur SBP Flevoland

Om te beginnen ben ik vader van 4 dochters en woonachtig in Lelystad. Daarnaast ben ik al ruim 12 jaar ondernemer in Almere als eigenaar van Sharp Business Point Flevoland. Als pionier voor dit concept ben ik groot voorstander van lokaal ondernemen. Niet alleen voor onze eigen oplossingen maar ik ben ook altijd bezig met het verbinden van de ondernemers en hun producten en diensten.

  Meer over mij:

  Met ons jonge team zijn wij constant in ontwikkeling. Een gevleugelde uitspraak van mij aan mijn mensen is dat er onder elke TL –balk een kopieermachine staat. Het is voor ons een uitdaging om ervoor te zorgen dat onder diezelfde TL-balken in onze regio onze maatoplossingen komen te staan. Met onze werkwijze en sterke oplossingen vinden wij dat u dat als gebruiker verdient! In een record tempo zijn de afgelopen jaren heel veel klanten overtuigd van onze werkwijze en fungeren zij zelfs in veel gevallen als promotor in de regio.

  Regelmatig contact en flexibele contracten zijn voor ons de sleutel voor ons succes. Ik ben een trotste ondernemer en wij stellen alles in het werk om u tevreden te houden zodat ik elke dag weer met trots het ondernemerschap in de polder kan uitdragen met de steun van onze klanten en relaties. Wellicht kom ik u een keer tegen bij één van de (netwerk) gelegenheden in Flevoland e.o. zo niet, schroom niet om contact met mij op te nemen!

  Wilt u graag dat ik contact met u opneem? Laat het ons weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Sharp Business Point Flevoland

  Wie zijn wij?

  Met een vast aanspreekpunten en bekende gezichten, die u ook elders tegenkomt in Flevoland en omstreken, bieden wij u betrouwbare kwaliteit vanuit een sterk merk met een persoonlijke benadering. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over onze aanpak en uiteraard staat er bij ons ook een kop koffie voor u klaar.