Mo Bokaie

Mo Bokaie

Senior Accountmanager

Ik ben sinds februari 2019 werkzaam als Senior Accountmanager bij Sharp Business Point Flevoland. In mijn voorgaande functies heb ik veel ervaring en kennis opgedaan bij diverse commerciële bedrijven. Sinds mijn komst bij Sharp heb ik door de juiste trainingen en begeleiding mijzelf enorm ontwikkeld in het optimaliseren van documentstromen en communicatiefaciliteiten binnen een bedrijf. Ik weet nu vaak precies aan te geven op welke wijze wij een verbeterslag kunnen realiseren voor uw organisatie.

  Meer over mij:

  In mijn adviserende rol als Accountmanager heb ik dan ook één ding centraal staan en dat is het helpen van mijn klanten om een optimale situatie te creëren voor printing en digitalisering in combinatie met een kostenbesparing.

  In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin & familie hetgeen mij de kracht geeft om op het hoogste niveau te blijven presteren! Nodigt u mij uit voor een kennismakingsgesprek? Ik heb u nog veel meer te vertellen!

  Wilt u graag dat ik contact met u opneem? Laat het ons weten!

  Sharp Business Point Flevoland

  Wie zij wij?

  Met een vast aanspreekpunten en bekende gezichten, die u ook elders tegenkomt in Flevoland en omstreken, bieden wij u betrouwbare kwaliteit vanuit een sterk merk met een persoonlijke benadering. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over onze aanpak en uiteraard staat er bij ons ook een kop koffie voor u klaar.