Kelly Beckers

Kelly Beckers

Office manager

Hi, mijn naam is Kelly Beckers en ik ben ruim 3 jaar geleden begonnen met werken voor Sharp Business Point Flevoland. Het enthousiasme wat ik had om hier te beginnen is met de jaren enorm gegroeid. Ik houd mij bezig met alles wat reilt en zeilt achter de schermen. Als eerste aanspreekpunt van het bedrijf sta ik u graag telefonisch te woord of ontvang u met een heerlijke kop koffie in onze showroom. Het managen van dit jonge en frisse kantoor, waarin wij korte en snelle lijnen hanteren is dan ook de ideale werkomgeving voor mij.

  Door mijn veelzijdige functie, het klanten contact met de leukste bedrijven én ons gemotiveerde team begin ik iedere werkdag met veel plezier.

  Kom je mij buiten de werktijd tegen dan is de kans groot dat je me ziet hardlopen of een heerlijk wijntje ziet drinken op een terras in Almere. Als geboren, getogen & woonachtige Almeerse ben ik hier dan ook vaak te vinden.

  Wilt u graag dat ik contact met u opneem? Laat het ons weten!

  Sharp Business Point Flevoland

  Wie zij wij?

  Met een vast aanspreekpunten en bekende gezichten, die u ook elders tegenkomt in Flevoland en omstreken, bieden wij u betrouwbare kwaliteit vanuit een sterk merk met een persoonlijke benadering. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over onze aanpak en uiteraard staat er bij ons ook een kop koffie voor u klaar.